Kağıthane'de ilginç hırsızlık anı: Önce temizledi, sonra sırtına alıp kaçtı

İstanbul Kağıthane’de marketin önünde bulunan demir tezgaha yönelen hırsız, fırça ile önce tezgahı süpürdü, ardından tezgahı sırtına alarak çaldı ve o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

YAŞAM 16.06.2021, 11:41 17.06.2021, 09:06
Kağıthane'de ilginç hırsızlık anı: Önce temizledi, sonra sırtına alıp kaçtı

Geçtiğimiz günlerde Kağıthane'de, kapalı bir marketin önünden geçen bir hırsız, marketin önündeki demir tezgahı gözüne kestirdi. 

Önce temizledi, sonra çaldı

Etrafta kimsenin olmadığını gören hırsız, kendi işyeriymiş gibi gelerek tezgahın çevresini temizleyerek dikkat çekmemeye çalıştı. Tezgahın altındaki fırçayı alan hırsız, demir tezgahın üzerini süpürerek temizledi. Demir tezgahı temizleyen hırsız, güvenlik kamerası olup olmadığını kontrol ettikten sonra demir tezgahı sırtına alarak, marketin önünden kaçarak uzaklaşmaya başladı. Markete gelen işyeri sahibi, marketin önündeki tezgahın orda olmadığını fark edince güvenlik kamerası kayıtlarına bakarak olayı polis ekiplerine ihbar etti. 

Çok sayıda sabıka kaydı var

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olay yerine gelerek çalışma başlattı. Market sahibi, tezgahı çalan kişinin İ.B. olabileceğini ekiplere aktardı. Çalışmalar sonucunda ekipler hırsızın, çok farklı suçlardan birçok kaydı bulunan İ.B. olduğunu tespit etti. Ardından gerçekleştirilen çalışma sonucunda hırsız İ.B, gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunda İ.B., Merkez Mahallesinde bulunan bir evde de hırsızlık yaptığını itiraf etti ve Emniyette işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. 

Öte yandan, Kağıthane’de hırsızın demir tezgahı çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar (0)