Kafeye baskın yapan polisler, gördüklerine inanamadı 

Bağcılar’da açık olmaması halde kurallara uyulmayıp açılan kafeye baskın yapan polis ekipleri, gördükleri karşısında şok oldu. Polisler, kafenin ortasında sedyeye ve fizik tedavi gören bir hastaya rastladı. 

YAŞAM 09.05.2021, 11:55 11.05.2021, 07:57
Kafeye baskın yapan polisler, gördüklerine inanamadı 

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü polisler, Covid-19 tedbirlerinin uygulanıp uygulanmadığı hakkında kontrollerine devam ederken bir kafenin açık olduğu fark etti. Gece saatlerinde kafeye baskın düzenleyen ekipler, hiçbir kurala uyulmadığını ve kafenin dolu olduğunu gördü.

Kaçmak istediler, başaramadılar

Kafeye giren ekipler, camdan kaçmak isteyen müşterileri kıskıvrak yakaladı. GBT sorgulamasının arından haklarında idari para cezası işlemi uygulanan kişilerin ifadeleri alındı. 

Bu sırada kafede yalnıza müşterilerin olmaması, bir fizik tedavi uzmanının da tedavi amacıyla orada olması dikkat çekti. Kafenin bir kenarında konulan perdenin arkasına geçen ekipler, bir sedye ve sedyenin başında oturan bir fizik tedavi uzmanı ile karşılaştı. Kendisinin bu konuda uzman olduğunu ve hastaları tedavi etmek amacıyla hazır bulunduğunu söyleyen adamın cevabı da en az orada bulunması kadar garipti.



“İş yeri sahibi için buradayım”

Fizik tedavi uzmanı olduğunu belirten kişi, iş yeri sahibini sırtının ağrıdığını ve onu tedavi etmek için orada bulunduğunu belirtti. Polise karşı “Senin sırtın ağrısa sana da gelirim benim kafe ile işim yok” diyen uzman, para cezası almaktan kaçamadı.

Yüzlerce bin liralık ceza yazıldı

Gece boyunca farklı noktalara baskın düzenleyen Bağcılar polis ekipleri, 2 kafe ve 5 kıraathane ile içindekiler hakkında işlem yaptı. 77 kişiye toplamda 267 bin 113 Türk lirası ceza yazılırken 9 kişi için ise ayrıca “kumar oynamaktan” toplamda 12 bin Türk lirası ceza yazıldı. 

Yorumlar (0)