Kadınlara sokak ortasında dehşeti yaşatan magandalar serbest bırakıldı 

Esenyurt’ta gece saatlerinde genç kadınlara dehşeti yaşatan 4 şehir magandası, kadınları darp ederek hastanelik etmişti. Olaya karışan 4 kişiden 2’si yakalandıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 2 kişinin arama çalışmaları devam ediyor. 

YAŞAM 07.09.2021, 11:26
Kadınlara sokak ortasında dehşeti yaşatan magandalar serbest bırakıldı 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenyurt Cumhuriyet Mahallesinde, 04.00 sularında yaşanan olayda Nehir G. ve Merve B., hastanede tedavi gören arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra gece geç saatlerde yürüyerek eve doğru gitmeye başladı. Evlerinin önüne kadar gelen genç kadınlar, araç içerisinde bekleyen 4 magandanın sözlü tacizine maruz kaldı.  

Genç kadınların ters şekilde karşılık vermesi üzerine araçtan inen magandalar, kadınlarla tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bir maganda, genç kadının saçını çekip yumruk atarak yere düşürdü. O sırada sinir krizi geçirdiği görülen kişi yumruk ve tekmeli saldırılarının ardından genç kadını saçından tutup sürüklemeye başladı. 



Magandalar serbest bırakıldı 

Esenyurt’ta evlerinin önünde darp edilen genç kadınların o anları kameralara yansırken polis ekipleri, olaya karışan Mustafa D., Fırat Ç., Mustafa G. ve Sercan Y.’yi teşhis etti. Mustafa D. ve Fırat Ç., kısa sürede yakalanacak işlemleri tamamlandı ve adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan ikili, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer iki magandanın arama çalışmaları ise devam ediyor. 

Yorumlar (0)