Kadınlara saldırmıştı...Soruşturma açıldı!

Samsun'da bir yurtta görevli memur Mustafa K., kendisine kapıyı açmadıkları iddiasıyla iki kadın görevliye tekme tokat saldırmıştı. Bunun üzerine Mustafa K.'ye kınama cezası verildiği ve görev yerinin değiştirildiği öğrenildi. Ayrıca, kamera görüntülerinin yayılmasının ardından söz konusu kişiye idari ve adli soruşturma başlatıldı.

YAŞAM 06.12.2019, 15:55
Kadınlara saldırmıştı...Soruşturma açıldı!

Olay, 24 Kasım 2018 tarihinde Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurupelit Yerleşkesi'nde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı Karadeniz Öğrenci Kız Yurdu'nda gerçekleşti. 

Güvenlik memuru olan Mustafa K.'nin, yurtta görev yapan Nuray K., Serap U. ve Deniz T. ile kendisine kapıyı açmamaları sebebiyle tartıştığı iddia edildi.

Tartışmanın büyümesinin ardından Mustafa K.'nin Nuray K. ve Serap U.'ya tekme tokat saldırdığı ve yerlerde sürüklediği anlar kameralara yansıdı. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Mustafa K. hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kınama cezası verilen Mustafa K.'nin görev yerinin değiştirildiği öğrenildi. 

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yaşanan olay sonrasında kurumumuz hemen idari soruşturma açmıştır. Olay sonrası taraflar şikayetçi olmadığı için savcılığa intikal olmamıştır. İlgili memura hem cezai işlem uygulanmış hem de görev yeri değiştirilmiştir." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)