Kadınlar Günü'nde utandıran görüntüler: Araçtan indirip kız arkadaşını darp etti!

Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla kadına yönelik şiddete kınama mesajları yayınlanırken aynı gün içerisinde Bursa’dan utandıran görüntüler geldi.

YAŞAM 09.03.2021, 12:34 10.03.2021, 09:31
Kadınlar Günü'nde utandıran görüntüler: Araçtan indirip kız arkadaşını darp etti!

Bursa'da A.Ş. isimli bir kadın erkek arkadaşı A.D. tarafından sokak ortasında darp edildi. Güvenlik kameralarına yansıyan darp olayının Dünya Kadınlar Günü’ne denk gelmesi ise görüntüleri izleyenlere pes dedirtti.

Araçta başlayan tartışma darpla sonuçlandı

Olay, Bursa Merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Şehit Dursun Acar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre seyir halindeki bir araçta çift arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından araç sürücüsü A.D. aracını durdurup kız arkadaşı A.Ş’yi araçtan indirerek darp etmeye başladı.

Yaşadığı darp olayının şokuyla sevgilisinden şikâyetçi olan genç kadın A.D. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Genç kadını saçından tutup sürükledi

A.D’nin araç içinde tartışmaya başladığı genç kadını darp ederek saçından tutup sürüklemeye başlaması üzerine çevrede bulunan esnaflar olaya müdahale etti.

Vatandaşların araya girmesinin ardından genç çift daha sonra otomobile binip olay yerinden uzaklaştı. Genç kadının darp edilme anı çevredeki kameralara da yansıdı.
 

Yorumlar (0)