Kadına şiddet diye babaya şiddet!

Evden kaçan kızını eve götürmek isteyen adama önce kızı, ardından "kadına şiddet uygulandığını" zanneden vatandaşlar saldırdı.

YAŞAM 23.10.2019, 10:14 23.10.2019, 14:04

İstanbul'da evden kaçan kızını Kadıköy’de bulan baba, kızını eve götürmek istedi. Kızın babasına direnmesiyle aralarında arbede çıktı. Kızı ile babasının arasında çıkan tartışmayı "kadına şiddet" olayı zanneden vatandaşlar babaya sert müdahale etti. Genç kız ise kendisini eve götürmek isteyen babasına tekmeler atıp su şişesi fırlatarak engel olmaya çalıştı.

Geçtiğimiz günlerde Kadıköy’de meydana gelen olayda, iddiaya göre bir adam evden kaçan genç kızına Kadıköy Meydanı'nda rastladı. Babanın kızını kolundan tutarak eve götürmek istemesiyle aralarında tartışma ve arbede başladı. Çevredeki vatandaşlar, adamın kıza şiddet uyguladığını zannederek babaya şiddet uyguladılar. ancak adamın çevredekilere kızın babası olduğunu söylemesiyle, şiddet sanılan olayın "aile dramı" olduğu anlaşıldı.

Genç kız kendisini eve geri götürmek isteyen babasına tekme atıp su şişesi fırlatarak engel maya çalıştı. Ayrıca genç kızın babasına bağırıp üzerine yürüdüğü de görüldü. O esnada baba ile çevredeki vatandaşlar arasında da gerginlik yaşandı. Babanın derdi kendine yetmiyormuş gibi çevredekilerle de mücadele etmeye çalışması dikkat çekti.

Olaya tanık olan bir esnaf, “Bir kişinin kızın elini büktüğünü gördüm. Daha sonra şahıs kızın babası olduğunu beyan etti. Sonra vatandaşlar olayı kadına şiddet olarak algılayarak olaya müdahale etti. Adam babasıyım diye bağırdı. Kız da babaya karşı saldırgandı. Tekme attığını gördüm, mukavemette bulundu. Memur arkadaşlar da gerekli işlemleri yaptılar” diye konuştu.

Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle tartışma sona erdi.

Yorumlar (0)