Kadın yolcuları taksisinden tekme tokat atan taksiciye ceza yağdı

Aracına aldığı kadın müşterilerin kısa mesafe gitmek istediğini öğrenince aracından tekme tokat indiren taksici Cabir Ç., polisler tarafından yakalandı. Şahsın ticari taksi kullanım izninin son bulduğu ve yasak olmasına karşın belediye sınırları içerisinde yolcu taşımacılığına devam ettiği öğrenildi. Taksiciye idari para cezası kesildi, taksi kullanma belgesi elinden alındı ve aracı da 3 gün süreyle trafikten men edildi. 

YAŞAM 10.02.2022, 13:20 11.02.2022, 11:36
Kadın yolcuları taksisinden tekme tokat atan taksiciye ceza yağdı

Bağcılar’da geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda iki kadın yolcu, yoldan çevirdikleri bir ticari taksiye binmişlerdi. Kısa mesafe bir yer söyleyerek gitmek istediklerini belirten kadınlar, taksi şoförü tarafından araçtan indirilmek istendi. Taksicinin tavrı üzerine kadınlar cep telefonu ile konuşulanları kayda aldı. Şoför, bağırır şekilde aracı durdurarak kadınları taksiden attı ve sonrasında olay yerinden hızla uzaklaştı. 



Kimliği tespit edilip ceza yağmuruna tutuldu 

Kadın müşteriler olayın şokunu atlattıktan sonra en yakın polis merkezinin yolunu tuttu. Görüntüleri inceleyen polisler, 34 TFJ 67 plakalı ticari taksi şoförünün Cabir Ç. isimli kişi olduğunu ve çalışma izninin hali hazırda bittiğini tespit ettiler. Kısa sürede yakalanan Cabir Ç., izni olmadığı halde belediye sınırları içinde ticari taksicilik yapmak suçundan 1823 TL para cezasına çarptırıldı. Ayrıca ticari taksisi 3 gün süreyle trafikten men edildi ve şoförün de ticari araç kullanma ruhsatı iptal edildi. 

Yorumlar (0)