Kadın sürücüye saldıran magandanın 8 yıl hapsi istendi!

İstanbul Alibeyköy'de trafikte tartıştığı kadına saldıran ve arabasına hasar veren magandanın 8 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi. 

YAŞAM 09.09.2020, 15:28 09.09.2020, 15:35
Kadın sürücüye saldıran magandanın 8 yıl hapsi istendi!

Olay, İstanbul'un Alibeyköy semtinde gerçekleşmişti. Sena Koçak isimli bir vatandaş, trafik magandasının saldırısına maruz kalmıştı.

Diş doktoru olduğu belirtilen kadın, olayın gerçekleştiği gün iş yerinden çıktığını ve evine arabasıyla gittiğini söylemişti.

Sena Koçak, arabada yalnız olduğunu ve sinyal verip sağ tarafa geçiş yapmak istediğini belirtmişti. 

O sırada başka bir araç tarafından kendisine korna çalındığını ve küfür edildiğini kaydeden kadın, arabasının camlarının açık olduğunu, bu nedenle küfürleri duyabildiğini ifade etmişti.

Sena Koçak, arabayı durdurduğunu ve "küfür edilmesinin yanlış olduğunu" söylediğini belirterek, bunun üzerine magandanın kendisine doğru yaklaşarak daha kötü hakaretler etmeye başladığını söylemişti.

Magandanın yanındaki kadınların da kendisine küfür yağdırmaya başladığını kaydeden Sena Koçak, daha sonra önünün kesildiğini ve saldırganın arabasından inerek üstüne geldiğini anlatmıştı.

Kadın, hemen yardım istediğini ve telefonuyla video çekmeye başladığını söyleyerek, önce sol koluna, daha sonra da başının sağ bölgesine vurulduğunu belirtmişti.

Trafik magandasının eşarbını da çıkardığını kaydeden Sena Koçak, çevredeki vatandaşların saldırgana müdahale edemediğini söylemişti. 

Kadın, daha sonra söz konusu kişinin, arabasının üstüne çıkarak zıplamaya başladığını ifade etmişti. 

Tutuklanmıştı

Emre E. isimli maganda, sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine önce gözaltına alınmış, daha sonra da tutuklanmıştı. 

Sena Koçak'ın kendi arabasının önüne kırdığını anlatan trafik magandası, söz konusu kadının ilk olarak kendisine küfür ettiğini ileri sürmüştü. 

İstenen ceza belli oldu

Savcılık tarafından Emre E. hakkında yapılan soruşturmada sona gelindi.

Emre E.'nin dört farklı suçtan 8 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi. 

Yorumlar (0)