Kadıköy’de kıskançlık krizi! Birlikte yaşadığı kadını katletti

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde kafe işleten 63 yaşındaki Hakan A., kıskançlık krizine girerek birlikte yaşadığı Mihriban A. ile herkesin içinde tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonrası öfkesine hakim olamayan Hakan A., Mihriban A.’yı kafede silahla vurarak öldürdü. Olay anı, güvenlik kameralarına yansıdı. 

YAŞAM 13.08.2022, 14:26 13.08.2022, 14:38
Kadıköy’de kıskançlık krizi! Birlikte yaşadığı kadını katletti

Edinilen bilgilere göre olay, Kadıköy Osmanağa Mahallesi Süleyman Paşa Sokak üzerindeki bir kafede meydana geldi. Gece saat 01.00 sıralarında kıskançlık krizine girerek birlikte yaşadığı Mihriban A. ile tartışmaya başlayan işletme sahibi Hakan A., bir süre sonra sesini daha da yükseltti. Müşterilerin arasında yaşanan tartışma, kısa sürede büyüdü. Gözü dönen 63 yaşındaki adam, işletmede bulunan silahı alarak Mihriban A.’yı vurdu. Silah sesleri sonrası kafedeki müşteriler panik içinde kaçmaya başladı. 

Hastanede hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kafeye gelen sağlık ekipleri, Mihriban A.’yı ağır yaralı olarak ambulansa taşıdı. Hastanede tedavi altına alınan talihsiz kadın, tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı. Öte yandan olay sonrası kayıplara karışan zanlı ise kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay anı, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama geldi

Zanlının yakalanarak gözaltına alınması sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden de bir açıklama yapıldı. Olaya ilişkin detayların paylaşıldığı mesajda, “Kadıköy ilçesi Osmanağa Mahallesi’nde hizmet veren bir kafede silahlı saldırı olduğu bilgisi üzerine harekete geçilmiştir. Yapılan incelemelerde 63 yaşındaki Mihriban A. isimli şahsın, birlikte yaşadığı ve aynı kafeyi işlettiği 63 yaşındaki Hakan A. tarafından silahla vurulduğu ve zanlının olay yerinden kaçtığı belirlenmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mihriban A., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Zanlı ise Kadıköy Bostancı’da personellerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olayın kıskançlık tartışması sebebiyle meydana geldiği anlaşılmıştır. Konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır” ifadelerine yer verildi. 

(Olay anına ilişkin görüntüleri izlemek için buraya tıklayabilirsiniz)





Yorumlar (0)