Kadıköy'de EYT mesaisi: Gece gece sıraya girdiler

Kadıköy Sosyal Güvenlik Merkezi, EYT düzenlemesinden faydalanmak isteyen vatandaşların akınına uğradı. Gece saatlerinde gelerek sıra oluşturan vatandaşlardan bazıları, araçlarının içinde dinlendi.

YAŞAM 31.12.2022, 12:14 02.01.2023, 09:22 Hakan Öksüz
Kadıköy'de EYT mesaisi: Gece gece sıraya girdiler

EYT düzenlemesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulmasının ardından emekli maaşı bağlatmak isteyenler, SGK merkezleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Düzenlemeden yararlanarak emekli olmak, doğum ve askerlik borçlanması için dilekçe vermek ve prim günlerini hesaplatmak isteyenler, gece saatlerinde sıraya girdi.

Sıra beklemekten yorulanlar, araçlarının içinde uyudu

Cumartesi günü de açık olacağı duyurulan Kadıköy Sosyal Güvenlik Merkezi önünde sıra oluşturuldu. Gece saatlerinde merkezin önünde toplanan vatandaşlar, işlemlerini bir an önce tamamlamak için aralarında liste yaparak sıra için isim yazdı. Sıra beklemekten yorulan bazı kişilerin araçlarının içinde uyuduğu görüldü. 

EYT düzenlemesinden yararlanmak isteyen ve Kadıköy'deki SGK merkezinin önüne gelen vatandaşlardan biri olan Mehmet Akar, "Sıranın çok olacağını düşünerek gece geldim. Askerlik borçlanması için buradayım." dedi. Kemal Çınar adlı bir başka vatandaş ise gece saat 03.00 sıralarında geldiğini, yorulduğu için bir süre aracında dinlendiğini söyledi.

Yorumlar (0)