Kaçırıldığını zanneden koronalı kadın, ekiplere zor anlar yaşattı

Karabük’te koronavirüs testi pozitif sonuç veren yaşlı kadın, servisle evine kadar bırakılmak istendiğinde kaçırıldığını düşünerek araçtan inip yaya olarak kaçmaya çalıştı.

YAŞAM 30.03.2021, 19:35 31.03.2021, 12:12
Kaçırıldığını zanneden koronalı kadın, ekiplere zor anlar yaşattı

Aktarılan bilgiye göre, Zehra Taraş (65) adlı yaşlı kadın, COVID-19 belirtilerinin bulunması sebebi ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti. Gerçekleştirilen kontrollerde test neticesi pozitif sonuç veren yaşlı kadın, genel sağlık durumunun iyi olması sebebi ile hasta nakil servisi ile Eflani ilçesinde bulunan evine kadar bırakılmak istendi. Taraş, bindiği servis ile evine gittiği esnada kaçırıldığını zannederek, “Oğlumu arayacağım.” bahanesini öne sürüp aracı durdurdu. Yaşlı kadın, kapının açılması ile araçtan indikten sonra yaya olarak kaçmaya başladı. Meydana gelen olayın ardından ne yapacağını şaşıran sürücü, durumu emniyet güçlerine bildirdi.



Oğlu ikna etti

İhbar üzerine olay mahalline gönderilen emniyet güçleri, arama faaliyetleri başlattığı yaşlı kadını yolun kenarında buldu. Ekiplerin tüm uğraşlarına karşın araca binmeyi kabul etmeyen Taraş'ı, İstanbul’da polis olarak görev yapmakta olan oğlu ikna etti. Oğluyla konuştuktan sonra servise binmeyi kabul eden yaşlı kadın, evine bırakıldı.









Yorumlar (0)