Kaçak elektrik bağlarken akıma kapıldı!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde kaçak elektrik bağlarken akıma kapılan vatandaş yaşamını yitirdi. 

YAŞAM 07.10.2020, 13:56
Kaçak elektrik bağlarken akıma kapıldı!

Olay, dün Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde meydana geldi.

İbrahim Yıldız isimli vatandaşın, dün Maşuk Mahallesi'nde arızayı gidermek için elektrik direğine çıktığı ileri sürüldü. 

Söz konusu vatandaşın, elektrik direğinin üstünde akıma kapıldığı fark edildi. Bunun üzerine çevrede bulunan vatandaşlar, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

Cansız bedeni morga götürüldü

44 yaşında olduğu öğrenilen İbrahim Yıldız'ın cansız bedeni, elektrik direğinden indirildi. Otopsi işlemleri yapılmak üzere İbrahim Yıldız'ın cansız bedeni, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na ait morga götürüldü.  

Kaçak elektrik için çıktığı öğrenildi

Söz konusu olaya ilişkin tahkikatın devam ettiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre, İbrahim Yıldız'ın kaçak elektrik bağlamak için direğe çıktığı ifade edildi. 

Benzer bir olay Adana'da yaşanmıştı

Geçtiğimiz günlerde Adana'nın Yüreğir ilçesinde de benzer bir olay gerçekleşmişti. A.K. isimli bir vatandaş, kaçak elektrik bağlamak üzere direğin üstüne çıkmıştı. 

Söz konusu vatandaşın, elektrik kablolarına bakarken akıma kapıldığı ve direğin üstünde asılı halde kaldığı fark edilmişti. Bunun üzerine hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verilmişti. 

Hastaneye kaldırılan A.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.

Yorumlar (0)