Jimmy Choo alay konusu oldu

Ayakkabı devi Jimmy Choo’nun piyasaya sürdüğü yeni fıstık yeşili tüylü babet ayakkabı, sosyal medyada gündemine oturdu. Merlin ismi verilen babet kimileri sosyal medya kullanıcılarının alay konusu oldu.

YAŞAM 20.11.2019, 16:24
Jimmy Choo alay konusu oldu

İngiltere'nin ünlü ayakkabı markası Jimmy Choo, yeni tasarım babetlerini görücüye çıkardı. Merlin ismini verdikleri neon yeşili pofuduk babetler ise sosyal medyada alay konusu oldu.

"Güçlü ve çağdaş hatlara sahip"

Jimmy Choo, yeni tasarım babetleri web sitesi üzerinden 495 (yaklaşık 3 bin 650 lira) sterline satışa sundu. Tasarım babetler hakkında firma tarafından, "Güçlü ve çağdaş hatlara sahip bu yeşil tarzın pragmatik duygusu var ama aynı zamanda eğlenceli. Rahat ama ilginç hareketler Jimmy Choo koleksiyonunun çekirdeğini oluşturuyor." açıklaması yapıldı.

Kullanıcılar pek sevmedi

Fakat bu yeşil babetlerle sosyal medyada epey alay alay edildi. Pek çok kullanıcı, bu ayakkabıyı giymektense çıplak ayakla gezmeyi tercih edeceğini ifade etti.

"Fiyatı Amazon'da çok daha ucuz."

Merlin ismi verilen babet için bazı kullanıcılar tarafından çim, bazıları tarafından ise temizlik bezi benzetmesi yapıldı.

Lüks ayakkabı, el çantası, aksesuar ve koku konusunda uzmanlaşmış İngiliz moda evi, 1996 yılında moda ayakkabı tasarımcısı Jimmy Choo ve Vogue aksesuar editörü Tamara Mellon tarafından kuruldu. Galler Prensesi Diana'nın en sevdiklerinden biri olarak anılan marka kısa sürede dünya çapında bir ün yakaladı.

Yorumlar (0)