Jandarma’dan otizmli küçük Nida’ya büyük sürpriz

Kahramanmaraş’ta yaşayan ve tek hayali jandarma kıyafeti giymek olan otizmli küçük kız Nida Karakuş’un isteğini asker ağabeyleri yerine getirdi.

YAŞAM 02.04.2021, 10:19 02.04.2021, 11:48
Jandarma’dan otizmli küçük Nida’ya büyük sürpriz

Elbistan ilçesinde ailesiyle beraber yaşayan 9 yaşındaki otizmli Nida Karakuş’un yıllardan beri tek hayali büyüdüğünde asker ağabeyleri gibi jandarma olmaktı.

Elbistan Jandarması bu hayali gerçeğe dönüştürdü

Büyüdüğünde jandarma olma isteğini sürekli ailesiyle paylaşan küçük Nida’nın bu isteği babasının durumu Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirmesiyle gerçeğe dönüştü.

Babanın isteğini geri çevirmeyerek büyük bir memnuniyetle kabul eden jandarma personeli,  bir süre sonra küçük Nida’nın yaşadığı eve doğru yola çıktı. Eve yaklaştıklarında siren çalmaya başlayan jandarma ekipleri, kapıya çıkan otizmli küçük Nida’yı üniformayla karşıladı. Gördüğü jandarma ekipleri karşısında heyecan ve mutluluk yaşayan küçük Nida’ya ekipler, jandarma beresi ve yeleği taktı. Daha sonra trafik timlerinin aracına bindirilen küçük Nida’ya mahallede devriye turu attırıldı.

Yaşadığı mutluluğu yüzünden okunan Nida’ya daha sonra hediyeler verilerek hatıra fotoğrafları çektirildi. Nida ise hayalini gerçekleştiren jandarma ekiplerine teşekkür ederek onları uğurladı.

Yorumlar (0)