Jandarma kadın yolcuyu böyle indirdi

İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında otobüsleri kontrol eden jandarma ekipleri, seyahat belgesi bile bulunmayan 65 yaş üstü bir kadın yolcuyu otobüsten indirerek gideceği yere götürdü.

YAŞAM 26.03.2020, 09:45
Jandarma kadın yolcuyu böyle indirdi

İçişleri Bakanlığının Covid-19 (yeni tip koronavirüs) ile mücadele kapsamında, İstanbul'da jandarma ekipleri tarafından, toplu taşıma araçlarında yolcu sayısının yarıya indirilmesine ve araçlarda yolcuların "sosyal mesafe" ya da "sağlık mesafesi" olarak adlandırılan güvenli mesafede oturmasına ilişkin genelgesinin uygulanmasına yönelik denetimler sürüyor.

Odayeri Gişeleri önünde kontrol noktası oluşturan İstanbul Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehirlerarası yolcu otobüslerini durdurarak denetim yapıyor.

Görevli jandarma personeli tarafından sürücülerin ehliyetleri ve yolcu listeleri kontrol ediliyor ve her araca ayrı ayrı binerek yapılan denetim ve kontrollerde Covid-19 (yeni tip koronavirüs ile ilgili bilgiler veriliyor.

Ayrıca bir otobüste bulunan 65 yaş üstü ve seyahat belgesi olmayan bir kadın yolcu da jandarma ekipleri tarafından araçtan indirilerek gideceği yere götürüldü.

Denetimlerin tavizsiz süreceği vurgulandı.

Yorumlar (0)