İzmit’te bir şahıs yanlış anlaşılınca esnafın elinden zor alındı

Kocaeli’nin İzmit mevkiinde bir şahıs, boşanmak üzere olduğu eşi ile adliyeye gitti. Burada çıkan tartışma sonucunda kadın bayıldı. Çevredekiler ise erkeğin kadına şiddet uyguladığını düşündü. Bunun üzerine esnaf toplanarak erkeği tekme ve tokatlarla darp etmeye başladı. Olay yerine gelen polis, şahsı esnafın elinden zor aldı. 

YAŞAM 08.02.2022, 14:29 08.02.2022, 17:14
İzmit’te bir şahıs yanlış anlaşılınca esnafın elinden zor alındı

Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Alemdar Caddesi’nde yaşanan olayda boşanmak üzere olan bir çift, adliyeye gitti. Yolda bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başlayan çiftten kadın, kaldırımın ortasında bayıldı. Bir süre sonra kendine gelen kadın boşanmak üzere olduğu eşiyle yeniden tartışmaya başladı. 



Çevredekiler yanlış anlayınca olanlar oldu 

Kadının sergilediği hareketler üzerine caddede bulunan esnaf ve yoldan geçenler, erkeğin eşini darp ettiğini düşünerek erkeğe saldırmaya başladı. Tekme ve tokatlarla darp edilen erkeği görenler polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, yere yatırılarak dövülen şahsı esnafın elinden zor aldı. Olaya karışanlar ekip araçlarıyla polis merkezine götürülürken yaşananlar da bir şahıs tarafından cep telefonuyla görüntülendi. 

Yorumlar (0)