İzmirliler "çemberde" sosyal mesafeli keyif yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal mesafe kuralına uyulmasını sağlamak için çimler üzerine çemberler çizdi. Vatandaşlar bu çemberlerin içerisinde Kordon keyfi yaptı. 

YAŞAM 21.05.2020, 09:46
İzmirliler "çemberde" sosyal mesafeli keyif yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında sosyal mesafenin korunmasını sağlamak için çimler üzerine çemberler çizdi. Söz konusu çemberler, vatandaşların ilgi odağı haline geldi. 

Mehmet Arısoy (22) isimli vatandaş, havanın güzel olması dolayısıyla arkadaşıyla beraber sahile geldiğini kaydederek, "Kısıtlama bitti ve şu anda kordondayız. Belediyemizin çizmiş olduğu yuvarlak daire içerisinde kordonun sefasını sürüyoruz arkadaşım ile birlikte. Böyle bir imkân tanıdığı için belediyemize teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Arkadaşlarıyla beraber Kordon'a gelerek gecenin ve havanın tadını çıkaran diğer bir vatandaş da Gülcan Şimşek (22) oldu. Şimşek, "Kısıtlamalarımız bitti. Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu çemberler içerisinde sosyal mesafe kuralına uyarak arkadaşlarımızla Kordon'un tadını çıkarıyoruz." şeklinde konuştu.

Selinay Aydın (23), çemberler içerisinde arkadaşlarıyla beraber sosyal mesafe kuralına riayet ederek Kordon'un keyfini çıkardıklarını söyledi.

"Sosyal mesafemizi mümkün olduğunca koruyarak balık tutmaya geldik"

Diğer yandan, birçok vatandaş da Kordon'a gelerek balık tuttu. Balık tutan vatandaşlardan Mehmet Yılmaz (60), sokağa çıkma yasağının ardından balık tutmaya geldiğini belirterek, "Sosyal mesafemizi mümkün olduğunca koruyarak balık tutmaya geldik. Balık tutma keyfini yaşıyoruz ve bizim için çok iyi oluyor. Mutluyuz." dedi. 

Yorumlar (0)