İzmir’de tüyler ürperten cinayet: Misafirler kokuyu alınca fark edildi

İzmir’in Buca ilçesinde, evlerindeki misafirlerin kötü koku aldıklarını söylemesiyle balkona çıkan A.D, bir çuval içerisinde Kazakistanlı kayınvalidesinin cansız bedenini buldu. 

YAŞAM 25.06.2021, 11:43 25.06.2021, 11:47
İzmir’de tüyler ürperten cinayet: Misafirler kokuyu alınca fark edildi

Dün dün akşam saatlerinde Buca ilçesinin Yıldız Mahallesi’nde yaşanan olayda iddiaya göre, beraber yaşadığı imam nikahlı eşi A.D. ile resmî nikah kıymak isteyen 29 yaşındaki Kazakistanlı kadın E.A., buna karşı çıkan annesi Gülistan Aidorova ile tartışma yaşadı.

Annesini öldürüp, cesedini çuvala koymuş

Anne ve kız arasında yaşanan tartışmadan sonra E.A., annesini bıçaklayarak öldürdü. Ardından annesinin bulunduğu odayı kitleyen E.A., annesinin cesedini bir çuvalın içine koyarak balkona sakladı.

E.A isimli kadının imam nikahlı eşi A.D. ise iş arkadaşlarını misafirliğe çağırdı. A.D.’nin evine gelen misafirler, çay içtikleri esnada odada ağır bir koku olduğunu ifade etmesiyle A.D., kayınvalidesinin olduğu odaya giderek odanın kapısını açmaya çalıştı.

Kapının açılmadığını gören A.D., balkondan içeri girmek isterken balkonda kan olduğunu fark etti. Balkonda bir çuval olduğunu gören A.D., çuvalı açınca kayınvalidesi Gülistan Aidorava'yı kanlar içerisinde gördü.

Olayı, aynı apartmanın 3. katındaki babasına haber veren A.D., babasıyla birlikte olayı polise ihbar etti. A.D ve babasının ihbarıyla polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda Aidorova'nın hayatını kaybettiği tespit edildi. Babanın ifadesinin ardından polis ekipleri, A.D ile 3 çocuk annesi cinayet şüphelisi olan E.A. gözaltına alınıp emniyete götürüldü.

Gülistan Aidorova'nın cansız bedeni savcı incelemesinden sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. 

Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Yorumlar (0)