İzmir’de sokak hayvanlarını zehirli etle öldürdüler!

İzmir Urla’da farklı yerlere kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bırakıldığı ve zehirli olduğu düşünülen et parçalarını yiyen 31 sokak hayvanı yaşamını yitirdi. Mahalleli yaşanan vicdansızlığa tepki gösterirken, polis ekiplerince zanlıların yakalanması maksadıyla çalışma başlatıldı.

YAŞAM 14.11.2021, 11:32 15.11.2021, 09:20
İzmir’de sokak hayvanlarını zehirli etle öldürdüler!

Elde edilen bilgilere göre İzmir Urla Torasan Mahallesi’nde yaşanan olayda kimi kişi ve kişiler, belirli noktalara zehirli olduğu düşünülen et parçaları yerleştirdi. Etleri yiyen 30’ün üstündeki sokak hayvanı rahatsızlandı. Bu durumu gören vatandaşlar hayvanları acilen veterinere ulaştırdı.

31 hayvan telef oldu

Zehirlenen hayvanlardan 31 tanesi telef oldu. Sahil kıyılarının, yolların telef olan hayvanlarla dolu olduğu görülürken, mahalleli kan donduran olaya isyan etti ve kişi ve kişilerin kısa bir sürede yakalanmasını istedi. Bununla beraber sokak hayvanlarına yardım eden ve besleyen hayvanseverlerin bahçelerine gizli bir şekilde zehirli olduğu düşünülen etlerin bırakıldığı ifade edildi.

Olay sonrası ilçe emniyet biriminden polisler harekete geçti. Ekipler bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve olaya dair geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Yorumlar (0)