İzmir’de kadın cinayeti: Kaçmadan önce çocuğu komşuya bıraktı

İzmir'in ilçesi Karabağlar’da tartışma yaşadığı eşi tarafından bıçaklanan kadın yaşamını yitirdi.

YAŞAM 26.12.2022, 15:59 27.12.2022, 12:56
İzmir’de kadın cinayeti: Kaçmadan önce çocuğu komşuya bıraktı

Olay, İzmir'in ilçesi Karabağlar’da saat 11.30 sularında gerçekleşti. A.F. ile karısı Nuran Fırat arasında belirlenemeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi ve kavga haline gelmesi sonucunda A.F., mutfaktan aldığı bıçağı karısına savurdu. Nuran Fırat, boğazına gelen bıçak darbesiyle yere yığıldı.

Cinayeti işledi, çocuğu komşuya bıraktı

A.F. yaşanan olay sonrasında hızlı bir şekilde 5 yaşındaki çocuğu alarak alt kattaki komşusuna götürdü ve olay yerinden uzaklaştı. Komşuların kavga seslerini duyması ve ihbarda bulunması üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri gönderildi.

Saldırgan aranıyor

Sağlık ekipleri, Nuran Fırat'ın yaşamını yitirdiğini belirlerken, cinayet zanlısı koca A.F.'yi yakalamak üzere inceleme başlatıldı. Diğer bir taraftan cinayet zanlısı A.F. ile Nuran Fırat’ın 2 çocuklarının olduğu, 5 yaşında olan küçük çocuğun evde, 12 yaşında olan çocuğun ise okulda olduğu iddia edildi.

Nuran Fırat’ın cansız bedeninin, olay sırasında gerçekleştirilen incelemenin sonrasında İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar (0)