İzmir’de haber alınamayan iki kardeşten acı haber! Cansız bedenleri bulundu

İzmir'in ilçesi Kınık’ta kendilerinden bir süredir haber alınamayan 2 erkek kardeşin cansız bedenine ulaşıldı. 10 ve 12 yaşındaki olan kardeşlerin yangın söndürme havuzunda bulunduğu belirlenirken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

YAŞAM 30.09.2022, 09:38 30.09.2022, 17:49
İzmir’de haber alınamayan iki kardeşten acı haber! Cansız bedenleri bulundu

Alınan bilgiye göre hadise, Kınık ilçesinde yaşandı. İfade edilenlere göre, Poyracık Mahallesi’nde hayatını sürdüren 3 çocuk babası ve evli Sadettin Pala, çocukları 12 yaşındaki Ömer ve 10 yaşındaki Eymen’den bir süredir haber alamadı. Durumdan şüphelenen baba saat 17.00 sularında yakınları ile beraber arama işlemlerine başladı.

Çocukların kıyafetlerini gördüler

Arama çalışmalarının sonrasında Çümbülce bölgesinde yer alan yangın söndürme havuzunun çevresinde çocuklara ait olduğu fark edilen ayakkabılar ve elbiseler bulundu. Bu durumun ardından baba Pala ve yakınları tarafından itfaiye, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Havuzda aramalar yapıldı, kardeşlerin cansız bedenine ulaşıldı

Bölgeye ulaşan Bergama Orman İşletme Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, havuzun etrafında gerçekleştirdikleri araştırmanın sonrasında adrese AFAD personelleri ve balık adam talep edildi. Olay bölgesine ulaşan ve havuza girerek arama yapan balık adamlar, Ömer ve Eymen’in cansız bedenini burada buldu.

Olay ile ilgili çok yönlü incelemenin başlatıldığı ifade edildi.

Yorumlar (0)