İzmir'de esrarengiz ölüm

İzmir’de yol üzerinde baygın bir vaziyette bulunduktan sonra yaşamını yitiren Sinem Çiçek’in (18) şüpheli ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Çiçek'in arkadaşlarının çelişkili ifadeler verdiğini, genç kızın son görüntüsünde bindiği görülen aracın kime ait olduğunu öğrenemediklerini ve Çiçek baygınken yakınında bulunan kişiyi de tanımadıklarını kaydeden hala Pınar Doğrucu, “Yeğenim baygın vaziyetteyken birkaç kişinin adını zikretmiş. Bu çelişkilerin bir an evvel çözülmesini talep ediyoruz." dedi.

YAŞAM 15.08.2022, 20:24 16.08.2022, 09:54
İzmir'de esrarengiz ölüm

İzmir'de ikamet eden Sinem Çiçek, geçtiğimiz 26 Temmuz tarihinde iş görüşmesi için Bornova ilçesindeki bir restorana gitti. Akşam eve dönmeyince kuşkulanan ailesi, polise giderek kayıp başvurusu yaptı. Çok geçmeden evlatlarının yol üzerinde baygın bir vaziyette bulunup hastaneye kaldırıldığını öğrenen aile, derhal hastaneye gitti. Genç kız, hastanede gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın olayın ertesi günü yaşamını yitirirken, kanında yüksek oranda uyuşturucu madde bulunduğu tespit edildi. Diğer taraftan, genç kız, emniyet mensupları tarafından bulunduğunda, yakınında da giysileri kanlı, yüzünde darp izleri olan motosikletli bir şahıs tespit edildi. Üzerinde genç kızın cep telefonu bulunan ve polis tarafından gözaltına alınan Burak K., 'gasp' suçu gerekçesiyle tutuklandı. Olayda çok sayıda şüpheli durum olduğuna işaret eden hala Pınar Doğrucu ise tüm bu çelişkilerin bir an evvel çözülerek suçluların cezalandırılmasını istedi.

"Arkadaşlarının ifadeleri çelişkili"

Doğrucu, şöyle konuştu:

"Yeğenim motosiklet almak istiyordu. İnternetten 2'inci el motosiklet almak için biriyle tanışmış ve para biriktirmek için işe girmek istemiş. Motosikleti satın alacağı kişiden kendisini iş görüşmesine götürmesini istemiş. 26 Temmuz'da o şahısla iş görüşmesine gitmiş ve işe alınmış. İş görüşmesi sonrası Helin diye bir arkadaşının evine gitmek istediğini söylemiş ve kendisini bırakmasını istemiş. Yeğenimi oraya bırakıp gitmiş. Yeğenimin arkadaşları Berfin ve Helin'in ifadeleri çelişkili. Yeğenimin eve sinirli geldiğini söylüyorlar fakat kamera kayıplarında Sinem'den sonra eve geldikleri görülüyor. Ayrıca motorcu da Sinem'in çok mutlu olduğunu ifade ediyor. Arkadaşlarının söylediğine göre yeğenim 10 dakika sonra birinin motosikletine binip gidiyor. Kamera kayıtlarında ise Sinem'in 30 dakika boyunca evde kaldığı ve beyaz bir araca bindiği görülüyor. 

"Böbrekleri iflas etmiş"

Yeğenimize ulaşamayınca kayıp başvurusunda bulunduk. Bir süre sonra hastaneye kaldırıldığını öğrendik. Trafik polisleri tarafından yol kenarında bulunmuş. Kanında uyuşturucu madde tespit edilmiş. 42 derece ateşi varmış ve böbrekleri iflas etmiş. Yeğenimin yanında bulunan Burak K. da o esnada ifade veriyormuş. Bu şahsın kıyafetleri kanlıymış ve yüzünde boğuşma izleri varmış. Yeğenimin cep telefonu da ondaymış. Bir sonraki gün yeğenimi kaybettik.

"Birkaç kişinin adını vermiş"

Yeğenim polis tarafından bulunduğunda, yarı baygın bir şekilde birkaç kişinin adını vermiş. Cüneyt ya da Cengiz ile Ömer diye kişilerden söz emiş. 'Bana tecavüz etmeye kalktılar.' demiş. Yeğenimin arkadaşlarının ifadeleri çelişkili. Aracı kimin kullandığını bilmiyoruz. Burak K.'yı tanımıyoruz. Zikrettiği kişileri de tanımıyoruz. Bu olayın aydınlatılmasını istiyoruz."

Yorumlar (0)