İzmir’de ehliyetsiz sürücü kaza yaptı: 1 ölü

İzmir’de arkadaşlarını da yanına alarak otomobilin sürücü koltuğuna oturan 16 yaşındaki genç kaza yaptı. Direğe çarparak takla atan araçta 16 yaşındaki Bulut İhtiyar yaşamını yitirdi. 

YAŞAM 18.11.2022, 09:25 18.11.2022, 16:36
İzmir’de ehliyetsiz sürücü kaza yaptı: 1 ölü

Edinilen bilgilere göre olay Güzelbahçe ilçesi İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleşti. 16 yaşındaki E.E. arkadaşlarını da yanına alarak 35 SGH 45 plakalı otomobille gezmeye başladı. Bir süre sonra aracın kontrolünü kaybeden ehliyetsiz genç, direğe şiddetli şekilde çarptı. Çarpmanın etkisizle takla atan araç hurdaya döndü. 

16 yaşındaki genç, yaşamını yitirdi

Kaza sonrası bölgede büyük panik yaşandı. Vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunarak yardım talep etti. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Araçta sıkışan sürücü E.E. ile yolcu koltuğunda oturan 16 yaşındaki O.A. ve Bulut Bahtiyar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan gençlerden Bulut İhtiyar tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı. Yolcu koltuğunda oturan bir diğer genç olan O.A.’nın hayati tehlikesinin ise sürdüğü açıklandı. Polis ekipleri tarafından olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)