İzmir’de başıboş köpek, mezuniyet törenini birbirine kattı

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi’nin mezuniyet programı sırasında bölgede bulunan bir sokak köpeği, bazı kişilere saldırdı. O anlar, törene katılan vatandaşlar tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. 

YAŞAM 20.07.2022, 10:15 20.07.2022, 17:36
İzmir’de başıboş köpek, mezuniyet törenini birbirine kattı

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde, 2021-2022 akademik yılının mezuniyet coşkusu yaşandı. Heyecanlı anların yaşandığı programa bir sokak köpeği damga vurdu. Törenin gerçekleştirildiği alanda bulunan ve bir süre sonra bazı kişilere saldırmaya başlayan başıboş köpek, katılımcılara korku dolu anlar yaşattı. Çok sayıda öğrenci ve ailenin tedirginlikle takip ettiği köpeğe güvenlik görevlileri müdahale ederek bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. 

Bir kişiyi ısıran köpek, törende panik yarattı

Yaşanan korku dolu anlar, programa katılan bir öğrenci yakını tarafından da cep telefonu ile kayıt altına alındı. Çekilen görüntülerde, sokak köpeğinin hızla merdivenlerden çıkarak bir kişiyi ısırdığı görüldü. Olayın ardından köpeğe müdahale eden güvenlik görevlileri, öğrencileri ve aileleri korumaya çalıştı. Görüntülerin sosyal medya hızla yayılması sonrası üniversite yönetimine yönelik de çeşitli eleştiriler geldi. Bazı sosyal medya kullanıcıları, konuyla ilgili hala üniversiteden resmi açıklama gelmemesine tepki gösterdi. 



Yorumlar (0)