İzmir'deki indirim kampanyasında ortalık savaş alanına döndü

Ülke genelindeki birçok alışveriş mağazasında indirim kampanyalarının başlaması sonrası vatandaşlar arasında izdiham yaşandı. İzmir’deki kargaşada cüzdanının çalındığını öne süren bir müşteri ise diğer müşterilerle kavga etti. 

YAŞAM 25.11.2022, 16:37 26.11.2022, 11:14
İzmir'deki indirim kampanyasında ortalık savaş alanına döndü

Bugün ülke genelinde, ‘Efsane Cuma’, ‘Efsane Kasım’, ‘Muhteşem Cuma’ gibi farklı isimlerle indirim kampanyaları başlatıldı. Birçok alışveriş mağazasının başlattığı bu kampanya sonrası çoğu yerde izdiham yaşandı. Kargaşanın yaşandığı şehirlerden biri de İzmir oldu. Sabah saat 10.00 itibarıyla kapıların açıldığını gören müşteriler, toplu halde mağazaların içine koşarak arzuladıkları ürünü ucuza almaya çalıştı. 

Cüzdanı çalınınca diğer müşterilerle kavga etti

Reyonlardaki ürünlerin kısa sürede tükendiği kampanya sebebiyle bazı vatandaşlar arasında anlaşmazlık yaşandı. Özelikle giyim mağazalarını hınca hınç dolduranlar, kasa sırasında dakikalarca beklemek zorunda kaldı. Ülke genelinde bu kargaşa yaşanırken, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde ise müşteriler arasında kavga çıktı. Edinilen bilgilere göre izdiham esnasında cüzdanının çalındığını iddia eden bir vatandaş, öfkesine hakim olamayarak şüphelendiği müşterilerle kavga etti. Yaşanan arbede, diğer vatandaşların araya girmesiyle son buldu. 

Yorumlar (0)