İzmir'de tüyler ürperten kız kaçırma cinayeti

İzmir Karabağlar’da kız kaçırma sebebiyle husumetli oldukları öne sürülen gruplar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi 1 kişi ise yaralandı.

YAŞAM 10.05.2021, 10:14 11.05.2021, 08:01
İzmir'de tüyler ürperten kız kaçırma cinayeti

İddiaya göre, kız kaçırma sebebiyle aralarında husumet olduğu iddia edilen iki grubun arasında bir tartışma yaşandı.

Silahlı kavgaya dönüştü

İddialara göre saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda, husumetli iki grubun tartışması kavgaya dönüşürken kavgada, pompalı tüfek ve tabancalar kullanıldı. Yaşanan kavgada 23 yaşındaki Yiğit Çoban, silahla vurulması sonucu ağır yaralandı. 

34 yaşındaki G.D. ise pompalı tüfekten yara aldı. Silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar olayı, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralandığı görülen Yiğit Çoban’ı, ilk müdahalelerin ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olayda hafif yaralanan G.D.’nin ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

Ağır yaralanan ve durumu ciddi olan Yiğit Çoban, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Yiğit Çoban'ın naaşı, incelemeden sonra İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hafif yaralanan G.D.'nin ise durumunun iyi olduğu belirtildi. 

4 şüpheli gözaltında 

Ayrıca olaya ilişkin polis ekiplerinin soruşturma başlattığı belirtilirken olaya karışan, A.Ç. E.A. ve S.B. ve hastanede tedavi gören G.D.nin gözaltına alındığı aktarıldı. 

Kavgaya karışan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Yorumlar (0)