İzmir'de kayayı parçalamak için hazırladığı torpil evinde patladı

İzmir'e bağlı Çiğli ilçesinde, tarlasında bulunan kayaları parçalamak için evinde çok sayıda torpili birleştirmek isteyen Ş.Ö. adlı şahıs, meydana gelen patlama neticesinde yaralandı.

YAŞAM 14.07.2021, 23:38 15.07.2021, 13:18
İzmir'de kayayı parçalamak için hazırladığı torpil evinde patladı

Korkunç olay, saat  20.00 sularında ilçeye bağlı Yeni Mahalle 8040 Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın en üst katında meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre, şiddetli bir patlama sesi işiten çevredeki yurttaşlar, durumu derhal sağlık, güvenlik ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, patlamanın 8040 Sokak üzerindeki binada olduğunu tespit ederek çevrede güvenlik şeridi oluşturdu. Olay mahalline gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, patlamanın yaşandığını dairede bulunan ve yaralanan Ş.Ö. adlı şahsı ambulansa aldı. İlk tedavisi olay bölgesinde gerçekleştirilen Ş.Ö., ardından Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. 

Çok miktarda torpil bulundu

Olay ile ilgili başlatılan soruşturmada çerçevesinde emniyet güçleri, patlamanın meydana geldiği evde detaylı inceleme gerçekleştirdi. Yapılan araştırma sonucunda dairede çok sayıda patlayıcı torpil bulundu. Soruşturmaya derinlik katan polis, Ş.Ö.'nün Menemen ilçesindeki tarlasında bulunan büyük bir kayayı patlamak için Konak ilçesinden çok sayıda torpil satın aldığı ve bu torpilleri birbirine bağladığı esnada patlamanın yaşandığı öğrenildi. Ş.Ö.'nün hastanede tedavisini devam ederken, emniyet güçlerinin başlattığı soruşturma devam ediyor. 



Yorumlar (0)