İzmir'de kadın cinayeti: 20 yaşındaki Ayşe Nazlı Kınacı, boğularak katledildi

İzmir'e bağlı Menderes ilçesinde 15 Şubat tarihinden bu yana kayıp olarak aranan genç kadının cansız bedeni, battaniyeye sarılı bir vaziyette ormanlık alanda bulundu. Boğularak katledildiği tespit edilen genç kadının cinayet zanlısı gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs, bir anda kendini kaybederek genç kadını boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

YAŞAM 20.02.2021, 18:24 21.02.2021, 12:51
İzmir'de kadın cinayeti: 20 yaşındaki Ayşe Nazlı Kınacı, boğularak katledildi

İzmir’e bağlı Menderes ilçesinde, 20 yaşındaki Ayşe Nazlı Kınacı’nın cesedinin ormanlık alanda battaniyeye sarılı halde bulunmasının ardından gözaltına alınan ve her şeyi itiraf eden T.Ö.İ., Kınacı’yı daha evvelden tanımadığını ve parkta tanıştığını dile getirdi. Genç kadını arabasına alarak Ürkmez Barajı bölgesine gittiklerini dile getiren T.Ö.İ.'nin, “Kendisi ile onun da rızasıyla beraber oldum. Asla tecavüz etmedim. Ardından tartışmaya başladık ve ellerimle onu boğdum. Bir anda kendimden geçtim. Daha sonra cansız bedenini battaniyeye sarıp Atatürk Mahallesi Yaren Tepe bölgesindeki ormanlık alana bıraktım. Yaptıklarımdan dolayı pişmanım.” dediği öğrenildi.



18 Ocak'ta paylaşımda bulunmuş

Diğer yandan, Kınacı’nın kişisel sosyal medya hesabı üzerinden, geçtiğimiz 18 Ocak tarihinde gerçekleştirdiği, “Korku hiç kimseyi ölümden döndürmez, aslanlar gibi yaşayın.” paylaşımında bulunduğu öğrenildi.

Genç kadının cenazesinin bugün toprağa verileceği belirtildi.







Yorumlar (0)