İzmir'de genç kadın patronu tarafından kızları önünde dehşeti yaşadı

İzmir’e bağlı Menemen ilçesinde, iddiaya göre aktar dükkanında görev yapan ve iş yerinin bir bölümünde kâr ortaklığı üzerine patronu ile anlaşarak parfüm satışı yapmaya başlayan genç kadın, kendisiyle çalışmak istemediğini belirten patronu tarafından, aralarında meydana gelen tartışmanın sonrasında iki kızının gözleri önünde darbedildi. Hastaneye başvurarak darp raporu alan genç kadın, patronundan şikayetçi oldu.

YAŞAM 15.05.2021, 18:54
İzmir'de genç kadın patronu tarafından kızları önünde dehşeti yaşadı

Söz konusu olay, Menemen ilçesi Egekent-2 semtinde bulunan bir aktar dükkanında yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, bir süredir bahse konu iş yerinde maaşlı olarak görev yapan 30 yaşında ve iki çocuk annesi Büşra Akça, geçtiğimiz yıl haziran ayında iş yerinin geniş olması nedeni ile arka bölümde bulunan müsait alanı parfümeri yaparak elde ettiği paranın yarısını patronu H.İ. ile paylaşma hususunda anlaştı. İki evladı ile birlikte iş yerinde yemek yediği esnada talihsiz kadının yanına patronu geldi. İş hususları üzerine yapılan konuşma esnasında ikili arasında tartışma yaşandı. Bunun üzerine patron H.İ’nin, "Seninle çalışmak istemiyorum." demesinin ardından genç kadın, "Bu parfümleri kredi çekerek aldım. Satın alırsanız ayrılabilirim." dedi. Sinirlenen patron, çalışanına hakaret etmeye başladı ve iddiaya göre genç kadını evlatlarının gözleri önünde darbetti. 

"Kırık camların üzerinde sürükledi"

Büşra Akça, "Beni parfümlere doğru itekleyerek vurmaya başladı. Kızlarım feryat etmesine rağmen darbetmeye devam etti. Ardından parfüm şişelerini yere atıp, 'Büşra, neden parfümleri yere atıyorsun?' dedi. Çocuklarımın yanında bağırdı ve iftira attı. İteklemesi sonucunda kırık şişelerin üzerine düştüm. Camların üzerinde dışarıya kadar sürükledi, vücudumda çok sayıda kesik oluştu." dedi. 

"Müşteri de şikayetçi oldu"

Apartman sakinlerinin sesleri duyarak olay yerine geldiğini, kendisinin ise parfümlerin maddi karşılığı olan 5 bin TL ile çantasını almak için  dükkanın içerisine girdiğini dile getiren Büşra Akça, “Dükkana girdiğimde paraları topluyordu. Darp raporu alarak polise başvurdum. Müşteriler de her şeye şahit oldu. Müşterilerden biri daha sonra aileme ulaştı, 'Gördüklerimi unutamıyorum, şahit olmak istiyorum." dedi ve kızımla birlikte H.İ.'den şikayetçi oldu." ifadelerini kullandı. 

Annesinin dükkanının H.İ'nin iş yerine oldukça yakın olduğunu kaydeden Akça, kendisine psikolojik olarak şiddet uyguladığını da iddia etti.

"Şahitlik yapmak istedim." 

Daha evvel parfüm aldığı iş yerine Anneler Günü vesilesiyle 1 tane daha almak için geldiğini ve dükkana girer girmez çığlık sesleri duyduğunu söyleyen müşteri Nuran K., “İçeri girdiğimde kadını darbediyordu. Parfüm dolabına dayadığı kıza ağza alınmayacak ifadeler kullanıyordu. Kadın ise dursun diye yalvarıyordu. Annesine ulaştım ve şahitlik yapmak istediğimi söyledim." dedi. 

Yorumlar (0)