İzmir'de esrarengiz cinayet! Hava almak istedi, kanlar içinde yerde kaldı

İzmir'in Tire ilçesinde, bir bağ evinde olan 55 yaşındaki Hüseyin Yüksel, hava almak çıktığ evin avlusunda dışarıdan gelen bir kurşunla vurularak hayatını kaybetti. Olaya ilişkin gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, sır cinayetin zanlısının arandığı bildirildi.

YAŞAM 09.11.2021, 08:10 10.11.2021, 11:39
İzmir'de esrarengiz cinayet! Hava almak istedi, kanlar içinde yerde kaldı

İzmir’in Tire ilçesinde 6 Kasım akşamı 22.00 civarlarında, iki arkadaşıyla birlikte bir bağ evinde alkol alıp eğlendiği belirtilen 55 yaşındaki Hüseyin Yüksel, hava almak için evin avlusuna çıktı.

Sır cinayetin zanlısı aranıyor

Bir anda dışarıdan gelen silah sesiyle irkilerek evin dışına çıkan arkadaşları,talihsiz arkadaşlarını evin avlusunda kanlar içinde yerde buldu.

Talihsiz adamın arkadaşları paniğe kapılırken, köy muhtarına haber vererek kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öldürüldüğünü haber verdi.

Tire İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, ilk incelemelerden sonra talihsiz adamın, yakın mesafeden av tüfeğinden çıkan saçmalarla göğsünden vurularak öldürüldüğünü tespit etti.

Şüpheliler serbest

Esrarengiz cinayete ilişkin soruşturmanın çok yönlü bir şekilde devam ettiği aktarılırken, Yüksel’in beraber eğlendiği iki arkadaşı M.D. ve K.G ve, daha sonra iseS.Y ve C.S’yi gözaltına alındı.

Şüpheliler, adli makamlar tarafından serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)