İzmir'de dehşete düşüren olay:51 yerinden bıçakladı!

İzmir'de yaşayan 20 yaşındaki genç kadın, dini nikahlı eşi tarafınca önce darp edildi sonrada 51 yerinden bıçaklandı. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik ve sağlık ekipleri kadının, ağır yaralı olduğunu ve hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Talihsiz kadının yaşam mücadelesi kaldırıldığı hastanede devam ediyor. Dini nikahlı eş ise polis ekipleri tarafından gizlendiği evde yakalandı.

YAŞAM 31.08.2022, 10:43 31.08.2022, 17:40
İzmir'de dehşete düşüren olay:51 yerinden bıçakladı!

Olay, dün İzmir Konak'ta meydana geldi. 20 yaşındaki Havva Ç. ve dini nikahlı eşi E.D. arasında başlayan kıskançlık tartışması kanlı bitti. Dini nikahlı eş E.D. önce Havva Ç.'yi darp etti, sonra da 51 yerinden bıçakladı. Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen güvenlik ve sağlık ekipleri, Havva Ç.'yi hemen hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olan genç kadının yaşam mücadelesi aldırıldığı hastanede devam ediyor. Dini nikahlı eş E.D. ise saklandığı evde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Önce darp etti, sonra da 51 yerinden bıçakladı

Edinilen bilgilere göre korkunç olay, dün öğle saatleri sırasında Konak ilçesine bağlı olan Lale Mahallesi’nde bulunan bir evde yaşandı. İddialara göre, Havva Ç. (20) dini nikahlı eşi olan E.D. ile misafirliğe gitti. E.D. gittikleri yerde kıskançlıktan dolayı Havva Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından evden ayrılmak isteyen Havva Ç.’yi E.D. bıçakla rehin aldı. Dini nikahlı eşini önce darp eden E.D. daha sonra da bıçakla saldırarak ağır yaraladı. Çevredeki vatandaşlar gelen çığlık sesleri üzerine durumu güvenlik güçlerine ihbar etti. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi.

51 bıçak darbesi!

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerde ağır yaralı olduğu tespit edilen Havva Ç., ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Getirildiği hastanede tedavi altına alınan genç kadının, 51 yerinden bıçak darbesi aldığı tespit edildi. Tahlisiz kadının yaşam mücadelesinin devam ettiği öğrenildi.

Zanlı, gizlendiği evde yakalandı

Yaşanan korkunç olayın ardından suç aletiyle birlikte kaçan E.D.’yi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlatan polis ekipleri, kısa sürede şüphelinin saklandığı adresi tespit etti. Çok sayıda farklı suçlardan kaydı olan şüpheli E.D.’yi gözaltına almak için harekete geçen polis ekipleri tespit edilen adrese bir operasyon düzenledi. Operasyonda E.D., suç aleti ile birlikte yakalandı ve gözaltına alındı.

Genç kadın, boşanma aşamasındaki eşini terk etmiş!

Diğer yandan, Diyarbakır’daki boşanma aşamasında olduğu eşini terk ederek İzmir’e geldiği iddia edilen Havva Ç.’nin 4 ay önce E.D. ile tanıştığı ve dini nikahla birlikte yaşamaya başladıkları öğrenildi.

Yorumlar (0)