İzmir'de canlı yayında kaçak ürün satarken baskın yapıldı

İzmir’e bağlı Buca ilçesinde, sanal ortamdaki canlı yayınla satışı gerçekleştirilen gümrük kaçağı bin 351 adet çeşitli markalarda parfüm ve 8 adet kol saati ele geçilirken, satışı gerçekleştiren kadın canlı yayın yaptığı esnada güvenlik güçlerine yakalandı. 4 şahsın gözaltına alındığı operasyonda, güvenlik güçleri tarafından el konulan gümrük kaçağı ürünlerin piyasa değerinin 500 bin lira olduğu belirtildi.

YAŞAM 16.02.2021, 21:19 17.02.2021, 11:51
İzmir'de canlı yayında kaçak ürün satarken baskın yapıldı

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sanal ortamdaki canlı yayınla gümrük kaçağı parfümlerin canlı olarak satışının gerçekleştiği bilgisini aldı. Ekipler, ihbar üzerine Buca’da bulunan adrese yönelik ivedilikle bir baskın gerçekleştirdi.

Operasyon canlı yayına yansıdı

Operasyon esnasında bir kadın, sanal ortamdan canlı yayınla gümrük kaçağı ürünlerin satışını gerçekleştiriyordu. Bu esnada güvenlik güçleri baskın gerçekleştirerek, söz konusu kadını kıskıvrak yakaladı. O anlar ise anbean objektiflere yansıdı. Adreste gerçekleştirilen aramalarda; 8 adet kol saati ve bin 351 adet çeşitli markalarda parfüm ele geçirildi. Operasyonda; D.A., E.A., E.Ö., Ö.K. adlı 4 kişi gözaltına alındı.

Güvenlik güçleri tarafından el konulan gümrük kaçağı bin 359 adet ürünün yaklaşık piyasa değerinin 500 bin lira olduğu öğrenildi.



Yorumlar (0)