İzmir'de boğazı kesik halde ölü bulundu, oğlu gözaltına alındı

İzmir'de ikamet eden 46 yaşındaki kadın, boğazı kesik vaziyette ölü bulundu. Olayın cinayet mi, yoksa intihar mı olduğu henüz tespit edilemezken, kadının oğlu gözaltına alındı.

YAŞAM 15.02.2021, 19:44 16.02.2021, 09:21
İzmir'de boğazı kesik halde ölü bulundu, oğlu gözaltına alındı

İzmir'e bağlı Konak ilçesinde yaşayan Sibel A. (46), evinde boğazı kesik vaziyette ölü bulundu. Olayın cinayet mi, yoksa intihar mı olduğu incelenirken, güvenlik güçleri, Sibel A.'nın olayın yaşandığı an evde olan ve uyuşturucu kullandığı iddia edilen oğlu Oğuz A.'yı (22) gözaltına aldı

Korkunç olay, bugün, Tepecik semtinde bulunan Boğaziçi Mahallesi'nde, saat 14.30 sularında vuku buldu. Oğuz A., bir fabrikada işçi olarak görev alıp, 3 ay evvel emekli olan annesi Sibel A.'yı evde boğazı kesik vaziyette bulduğunu öne sürerek, durumu sağlık çalışanlarına iletti. 

İhbar üzerine olay mahalline gelen sağlık çalışanları, durumu ağır olan talihsiz kadını ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakletti. Söz konusu sağlık kurumunda tedavi altına alınan Sibel A., doktorların gerçekleştirdiği tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 



'Anne' diyerek feryat etti

Korkunç olayın ardından dışarıya çıkan ve uyuşturucu etkisinde olduğu öne sürülen Oğuz A., "Anne." diye feryat ederek, "Uyuşturucu almadım. Ben kendimden geçmiştim." diyerek bağırdı. 

Daha evvel karıştığı bir kavga sebebi ile girdiği cezaevinden kısa bir süre evvel çıktığı öğrenilen Oğuz A., güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. 

Olaya ilişkin soruşturma başlatan güvenlik güçleri, Sibel A.'nın cinayete mi kurban gittiğinin yoksa intihar mı ettiğinin araştırıldığını açıkladı.





Yorumlar (0)