İzmir'de 90 saat sonra kurtarılmıştı! Haluk Levent sahiplendi

Haluk Levent, İzmir depreminde enkaz altında kalan ve 90 saatin ardından Rıza Bey Apartmanı enkazından çıkartılan kedilerden birini sahiplendi.

YAŞAM 12.11.2020, 12:09 13.11.2020, 15:36
İzmir'de 90 saat sonra kurtarılmıştı! Haluk Levent sahiplendi

İzmir'de yıkıma neden olan Ege depremi sonrasında, enkazdan çıkartılıp İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü Küçük Hayvan Polikliniği'nde tedaviye alınan kediler, yeni yuvalarına kavuşuyor.

Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 90 saatin ardından kurtarılan kediyi Haluk Levent sahiplendi.

Haluk Levent kediyi sahiplendi

Levent, kediyi sahiplendiğini açıklayarak, "Öncesinde yaşamış olduğumuz depremlerde doğal afetlerde kurtarılmış olan 88 kedimiz, 2 atımız, 7 köpeğimiz ve 2 eşeğimizin tamamına Kemalpaşa'daki çiftlikte bakıyoruz. Ben özel olarak bu kediyi sahiplendim. Yine çiflikte en güzel şekilde bakımını yapacağım." deyip adını Pudra koyduğunu ifade etti.

"Vatandaşlarımız konuya ilişkin çok duyarlı"

İzmir Büyükşehir'den Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü Merkez Polikliniği ve Acil Müdahale Birimi Sorumlusu Veteriner Hekim Cihan Ziyan da Rıza Bey Apt.'dan çıkartılmış olan sekiz kedinin olduğunu ifade ederek, "Kedilerin sahipleri, kedilere bakmakta güçlük çekecekleri için kedilerin sahiplendirilmesini talep etti. Sekiz kedi arasından ikisini sahiplendirmiş olsun. Var olsunlar yurttaşlarımız da konuya ilişkin büyük bir duyarlılık ifade ettiler. Çok fazla talep var. Hepsini değerlendiriyoruz." dedi.

Yorumlar (0)