İstanbul’un gezgin köpeği Boji’nin 27 bin takipçisi var

Son günlerde hakkında onlarca haber yapılan İstanbul’un gezgin köpeği Boji’ye instagram hesabı açıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB sözcüsü Murat Ongun, İBB, Kadıköy Belediyesi, Metro İstanbul'un da takip ettiği hesabın takipçi sayısı her geçen gün daha da artıyor

YAŞAM 03.10.2021, 11:20 04.10.2021, 11:56
İstanbul’un gezgin köpeği Boji’nin 27 bin takipçisi var

Haber kanallarına da yansıyan ve İstanbul’un gezgin köpeği olarak nam salan Boji her geçen gün daha da tanınıyor. İstanbul’un metrolarında, otobüslerinde ve tramwaylarında sürekli seyahat eden ve sevimliliğiyle İstanbullularının kalbini kazan sevimli köpeğe yakın zamanda İBB tarafından izleme amacıyla GPS takılmış ve bakımları da yapılmıştı.

O artık İstanbulluların köpeği

‘Boji İstanbul’u turlayan köpek’ adıyla açılan hesapta Boji’nin İstanbul’un toplu ulaşım araçlarında yaptığı seyahatler esprili bir dille anlatılıyor. Bugün yapılan son paylaşımda da Boji’nin M3 Kirazlı-Başakşehir/Metrokent Metro Hattı’nda denetimde olduğu bildirildi.

2 Ekim tarihinde tam 29 durak gezerek 30 kilometre kat ettiği belirlenen Boji’nin seyahatleri sırasında İstanbul halkı ile yaşadığı diyaloglarda hesapta yer alıyor.  

Yorumlar (0)