İstanbul’un 9 ilçesine su kesintisi: 25 saat sürecek

Resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulunan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'un 9 ilçesinde su kesintisi yapılacağını duyurdu.

YAŞAM 03.10.2022, 14:37 04.10.2022, 09:16
İstanbul’un 9 ilçesine su kesintisi: 25 saat sürecek

İstanbul içerisinde barındırdığı nüfusu ile diğer şehirlerden ayrılıyor. Bu nedenle yapılan su veya elektrik kesintileri birçok kişiyi etkileyebiliyor. Peki İstanbul’da su kesintisi var mı? İstanbul’da hangi ilçelerde su kesilecek? İşte ayrıntılar…

İstanbul’da su kesintisi var mı?

31 Aralık 2020 tarihinde yapılan sayıma göre İstanbul’da toplam 15,46 milyon insan yaşamaktadır. 2020 senesinden bu yana kadar gerçekleşen artışla beraber insan yoğunluğunun en fazla görüldüğü şehir olarak İstanbul anılmaktadır. Bu nedenle yaşanan uzun süreli su ya da elektrik kesintisi birçok kişinin yaşamını etkileyebilmektedir. İSKİ ise kesintileri daha önce duyurarak insanların zor duruma düşmemesi için çalışmalarına devam ediyor. Bu kesintilerden bir tanesi ise İstanbul’un 9 ilçesinde yapılacak.

İstanbul’da hangi ilçelerde su kesilecek?

Su kesintisi, Kadıköy, Pendik, Sarıyer, Zeytinburnu, Fatih, Şişli, Arnavutköy ve Bağcılar’da gerçekleşecek. Adalar ilçesinde bulunan Heybeliada Mahallesinde ise dün saat 19.00'da yapılan su kesintisinin bu akşam saat 20.30'da yeniden verileceği bekleniyor.

Yorumlar (0)