İstanbullular bu sabah kabusa uyandı

İstanbul’da yaşayanlar, bu sabah kabus gibi bir güne uyandı. Beklenen sağanak yağış, gök gürültüsü ve şimşeklerle İstanbul’u esir aldı.

YAŞAM 24.05.2019, 09:10 24.05.2019, 12:58
İstanbullular bu sabah kabusa uyandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için şiddetli sağanak yağış beklendiğini bildirmiş ve vatandaşları uyarmıştı. İşte beklenen sağanak, İstanbul’da sabah saatlerinden bu yana etkili oluyor. Gök gürültüsü ve şimşeklerle başlayan sağanak yağış, İstanbul’u adeta esir aldı.

Boğazda bulunan Üsküdar, Kadıköy, Beşiktaş, Sarıyer ve Beykoz’da sağanak yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Vatandaşlar çareyi otobüs ve metro duraklarına sığınmakta buldu.

YILDIRIM DÜŞTÜ

Ümraniye’de Dudullu Organize Sanayi bölgesinde bulunan bir hurdalığa yıldırım düştü. Hurdalıkta çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Pendik’te ise bir servis minibüsü, Aydınlı Caddesi alt geçidinde mahsur kaldı. Servis minibüsünü itfaiye ekipleri kurtardı.

ŞİMŞEK FIRTINASI

İstanbul genelinde şiddetli ve yoğun sağanak yağış etkili oluyor. Yağıştan önce yaşanan şimşek fırtınası, insanları tedirgin etse de güzel görüntüler oluşturdu.

Öte yandan İstanbul’un bazı bölgelerine ise dolu yağdığı görüldü. Doluya yakalanan sürücüler araçlarını kapalı alanlara çekti.

BOĞAZA ÇAMUR AKTI

İstanbul'da etkili olan aşırı yağış sebebiyle boğaza çamur aktı. Boğazın kahverengiye boğandığını görenler şaşkınlıkla izledi.

DEVAM EDECEK

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nün uyarısına göre yağışların gün boyu devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)