İstanbul’da yol verme tartışması kavgaya dönüştü

İki sürücü Levent’te trafikte yol verme yüzünden birbirlerine girdi. Kavga esnasında araçta olan bir kişi asker olduğunu söylerken, ona saldıran kişiler ise, “Vatandaşım ben de ne olmuş” diye karşılık verdi. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı, yaşanan anlar ise kameralar tarafından kaydedildi.

YAŞAM 07.04.2022, 14:43 08.04.2022, 10:15
İstanbul’da yol verme tartışması kavgaya dönüştü

Dün akşam saatlerinde Beşiktaş Levent’te meydana gelen olayda, elde edilen bilgilere göre akşamüstü trafikte seyreden iki sürücü arasında yol verme kavgası nedeniyle tartışma meydana geldi. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesinin ardından iki kişi araçtan inip diğer sürücüye saldırıya geçti. Sürücü ve kapısını açan kişiler arasında başlayan kavgada ilginç anlar yaşandı.

“Sen askersen, ben de vatandaşım”

Araçtan inemeyen sürücü asker olduğunu iddia etti, ona saldıran kişilerden bir tanesi de “Askersen in aşağıya ben de vatandaşım” dedi. Kapıların hızlıca açılıp araçlara çarptırıldığı kavgada çevrede bulunan sürücülerin araya girmesiyle olay sona erdi. Kavga sonrasında olay yerinden taraflar ayrıldı ve birbirlerinden şikayetçi olmadı. Bununla birlikte Sarıyer’de meydana gelen başka bir olayda ise trafikte kavga eden bir sürücü tarafından taksiciye saldırı oldu.

Yorumlar (0)