İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre Maltepe’de düzenlenen “Emeklilikte Yaşa Takılanlar” mitingi ile Üsküdar’da düzenlenen “İstanbul’u Koşuyorum” etkinliği kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak. 

YAŞAM 14.05.2022, 20:22
İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul’daki bazı yollar yarın trafiğe kapalı olacak. “İstanbul’u Koşuyorum” etkinliğinin Anadolu Yakası etabı münasebetiyle Üsküdar’daki Harem Sahil Yolu ve bu yola çıkan tüm cadde ve sokaklar; Hakimiyeti Milliye Caddesi’nin Selmani Pak Caddesi ile Sahil Yolu kesimleri ve bu caddelere çıkan tüm sokak ve caddeler; Abdullah Ağa Caddesi’nin Kuzguncuk Tünel Çıkışı ile Kuzguncuk Çarşı Caddesi arası ve buraya çıkan tüm yol ve sokaklar ile Paşalimanı Caddesi ve buraya çıkan tüm yol ve sokaklar 06.00-11.00 arasında kapalı olacak. 

Üsküdar’da kapalı olan yollara alternatif olarak Dr. Fahri Atabey Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Halk Caddesi, Hakimiyeti Milliye Caddesi, Beylerbeyi Abdullah Ağa Caddesi, D-100 kara yolu, Gümüşyolu Caddesi, Nuhkuyusu Caddesi, Dr. Eyüp Aksoy Caddesi ve Selimiye İskele Caddesi kullanılabilecek.



Maltepe’de yollar miting sebebiyle kapatılacak

İstanbul Valiliği tarafından duyurulan bir diğer habere göre ise Maltepe Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek olan “Emeklilikte Yaşa Takılanlar” mitingi münasebetiyle yarın saat 08.00 itibarıyla Turgut Özal Bulvarı’nın Maltepe Sahil Yolu kesimi, Piri Resim Caddesi ve Büyükyalı Köprüsü arasında kalan kısım ile kapalı olan yollara çıkan cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak.

Maltepe mitingi sebebiyle kapalı olan yollara alternatif yollar ise D-100 kara yolu, Maltepe Bağdar Caddesi ve Büyükyalı Caddesi olarak belirlendi.

Yorumlar (0)