İstanbul’da takla atan araçtan çıkıp canlı yayın açtı 

Üsküdar’da yaşanan olayda bir şahıs 2 arkadaşıyla bir araçta seyir halindeyken kaza yaptı. Kaza yapan araçtan çıkan şahıs canlı yayın açarak kaza mahallini arkadaşına anlattı. O anları görenler, şaşkına uğradı. 

YAŞAM 09.12.2021, 10:51 09.12.2021, 14:04
İstanbul’da takla atan araçtan çıkıp canlı yayın açtı 

İstanbul Üsküdar’da 2 arkadaşıyla birlikte otomobilde seyir halinde olan bir şahıs, 05.00 sularında kaza yaptı. Şoförün aracın kontrolünü kaybetmesi üzerine meydana gelen kaza, Üsküdar Zeynep Kamil mahallesi Nuh kuyusu caddesinde gerçekleşti. Yabancı uyruklu kişilerin de bulunduğu araç, kontrolden çıktıktan sonra aydınlatma direğine çarpıp takla atarak ters döndü. 3 kişinin yaralandığı kazada olayı gören vatandaşlar 112 ekiplerine haber verdi. 





Takla atan araçtan çıkıp canlı yayın açtı 

Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri otomobilden çıkarılan yararlıları hastaneye sevk etmek istedi. 3 yaralının ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. Yarasına müdahale edilen bir şahıs ise hiçbir şey olmamış gibi canlı yayın açarak yaşadıkları kazayı arkadaşına anlattı ve kaza mahallini görüntüledi. Sedyeye alınan ve ambulansa bindirilmek üzereyken canlı yayın yapan şahıs, pes dedirtti.  



Takla atan otomobil çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Aracın çarptığı direk de elektrik ekipleri tarafından kaldırıldı. Temizlenen yol, trafiğe açıldı. Polis ise olayla ilgili soruşturma başlattı.  



Yorumlar (0)