İstanbul’da silahlı saldırı! Motor ile geldi, ardı ardına ateş etti

Kağıthane’de kaldırımda yürümekte olan bir kişiye yaklaşan motosikletli şahıs beraberinde getirdiği silahı ateşledi. Ayaklarından vurulan ve yere yığılan kişinin yaşadığı anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

YAŞAM 02.10.2022, 13:37 03.10.2022, 11:24
İstanbul’da silahlı saldırı! Motor ile geldi, ardı ardına ateş etti

Olay, geçtiğimiz günlerde Kağıthane’ye bağlı Hamidiye Mahallesi’nde saat 21.45 sularında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 38 yaşında olan Cihan B. kaldırımda yürüdüğü esnasında yanına yaklaşan motosikletli kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Motosikleti ile gelen kişi Cihan B.’ye birden fazla kez ateş etti ve bölgeden uzaklaştı.

Ateş açıldı, yere düştü

Ne olduğunu anlayamayan ve saldırı sırasında ayaklarından yaralanan Cihan B. ise yürüdüğü kaldırıma oturarak ve yardım bekledi. Cihan B.’nin vurulduğu dakikalar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde ise iki kişinin kaldırımda koştuğu sırada bir tanesinin vurulduktan sonra yere düşmesi ve ayağa kalkmaya çalışan gencin daha sonra yeniden yere düştüğü görülüyor.

Yaralanan kişinin suç kaydı kabarık çıktı

Çevredekilerin durumu ihbar etmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri güvenlik tedbirleri alırken, yaralanan Cihan B. ise hastaneye götürülerek tedaviye alındı. GBT sorgusunun ardından yaralanan Cihan B.’nin birbirinden farklı 25 tane suç kaydı olduğu belirlendi. Bölgede inceleme sağlayan ekipler, silahla dehşet saçan şahısları yakalamak adına arama yakalama çalışmalarına başladı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polisler, saldırganı belirleyerek kısa bir süre içerisinde yakaladı.

“3 el ateş açtı, kapıya koştuk yerdeydi”

Olaya şahit olan esnaf Yakup Naz, “O gün pilavcı açılışımız vardı. Akşam vakitlerinde 3 el kadar silah sesi işittik. Kapıya koştuk. Bir kişinin bacağında kurşun yarası vardı, yerde yatıyordu. Çevredekilerin söylediklerine göre bir kişi motorla gelip adamı vurmuş daha sonra motoruna binerek kaçmış. Motorlunun yüzünü göremedik. Biz sesleri duyup kapıya koştuğumda vurulan kişi yerdeydi. Daha sonra vurulmuş olan arkadaşı buraya gelen bir taksiye bindirdiler. Ben bir adamın yerde uzandığını gördüm, zaten onu hızlı bir şekilde hastaneye götürdüler.” dedi.

Yorumlar (0)