İstanbul’da saldırgan önünü kestiği araca kurşun yağdırdı: O anlar kamerada…

İstanbul Şişli’de silahlı bir saldırgan trafik kavgasında aracıyla önünü kestiği şahsa kurşun yağdırdı. Kameralara saldırı anları yansırken, emniyet birimlerince saldırgan yakalanarak tutuklandı.

YAŞAM 10.10.2021, 11:20 10.10.2021, 12:07
İstanbul’da saldırgan önünü kestiği araca kurşun yağdırdı: O anlar kamerada…

29 Eylül tarihinde Şişli’de meydana gelen olayda elde edilen bilgilere göre sokakta seyir halinde olan bir araç sürücüsüyle başka bir sürücü kavgaya tutuştu. Bir zaman sonra şahıs sürücünün önünü keserek aracından inip tartıştığı sürücüyü kurşun yağmuruna tuttu. Ardından saldırgan geldiği araçla olay yerinden ayrıldı.

Aracın koltuğuna yığılıp kalan yaralı sürücüyü gören vatandaşlar ihbarda bulundu. İhbarın sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Kısa zaman sonra ekipler yaptığı ilk müdahalenin ardından hastayı ambulansla tedavisinin devamı için hastaneye kaldırdı.

Emniyet birimleri saldırganı yakaladı

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri olaya dair çalışma başlatarak, saldırganı yakalamak için çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemenin ardından olayı yapan saldırganın eşgali ve ardından kimliği tespit edildi.

Olaya dair saldırgan A.S. olayda kullandığı silahla Feriköy’de yakalandı ve gözaltına alındı. Saldırgan, ifadesi sonrası çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve Metris Cezaevi’ne gönderildi. Bununla beraber olay anı kameralara yansıdı.

Yorumlar (0)