İstanbul’da pastaneyi soyan hırsız yürüyüşünden yakalandı

İstanbul Kağıthane’de pastaneyi soyan bir hırsız ağır aksak yürüyüşünden polis ekiplerince yakalandı.

YAŞAM 02.01.2022, 13:26 03.01.2022, 10:17
İstanbul’da pastaneyi soyan hırsız yürüyüşünden yakalandı

Geçtiğimiz hafta İstanbul Kağıthane’de saat 01.30 sularında meydana gelen olayda elde edilen bilgilere göre cerrahi maskeli ve kapüşonlu bir şahıs, geceleyin cadde üstündeki bir pastanenin önüne geldi. Ardından hırsız mazgalını kırdığı pastanenin içine girip dakikalar içinde 10 bin TL çalıp kaçtı. Kameralara saniye saniye yansıyan hırsızlık olayı sonrasında sabah saatlerinde işyerine gelen pastane sahibi Cengiz K., polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Kağıthane polisi tarafından hırsız aksak yürüyüşünden bulundu

İhbarın ardından olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Sadabad Polis Merkezi Amirliği’ne bağlı Suç Araştırma Büro ekiplerince çevredeki güevnlik kameraları ve işyeri incelemeye alındı.

Detaylı bir şekilde görüntüleri inceleyen polis ekiplerince, hırsızın pastanenin girişindeki mazgalı kırıp alt katında bulunan pencereden iş yerine girdiği kaydedildi. Çalışmalarını sürdüren Kağıthane polisi, hırsızın sol ayağında aksaklık olduğunu gördü.

Emniyette suçunu itiraf etti

Bunun ardından Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Sadabat Polis Merkezi Amirliği’ne bağlı Suç Araştırma Büro ekiplerince, ayağında beyaz spor ayakkabı olan şüphelinin eşkali de tespit edildi. Ekipler yakalama çalışmalarına başlayarak, geçtiğimiz Çarşamba günü Nurtepe’de bir caddenin üstünde bir şahsın aksak bir şekilde yürüdüğünü kaydetti. Bunun ardından polis ekipleri şahsı durdurdu ve 45 yaşındaki Özcan A.’yı yakaladı. Gözaltına alınan hırsız suçunu emniyette itiraf etti. Emniyette işlemleri bitirilen Özcan A., sevk edilmiş olduğu adliyede çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine yollandı.

Yorumlar (0)