İstanbul’da kötü hava koşulları can aldı 

İstanbul Ataşehir’de iş makinesi operatörü olarak çalışan 61 yaşındaki Kadir Yaşar, kullandığı kepçeyle suya düştü. Suda kaybolan Yaşar, itfaiye ekipleri tarafından dakikalar sonra bulunduğunda ise çoktan hayatını kaybetmişti. Buz ve su dolu çukurdan cansız bedeni çıkartılan iş makinesi operatörü, adli tıp kurumuna sevk edildi. 

YAŞAM 26.01.2022, 12:31
İstanbul’da kötü hava koşulları can aldı 

İstanbul’da günlerdir devam eden olumsuz hava koşulları sebebiyle bir kişi vefat etti. Yoğun yağış, tipi ve buzlanma sonrası Ataşehir’de oluşan su ve buz dolu çukur bugün bir can aldı. Bölgedeki bir inşaat alanında kepçe operatörü olarak çalışan 61 yaşındaki Kadir Yaşar, buz ve su dolu çukura düştü. 



Talihsiz adamın cansız bedeni bulundu 

Bugün 09.00 sularında gerçekleşen olayda Kadir Yaşar, kullandığı kepçe ile çukura düştü. Düşmenin etkisiyle kepçe, çukurda devrildi. Yaşar ise devrilen aracın altında kaldı. Çevredekiler bir yandan Yaşar’ı çukurdan çıkarmaya çalışırken bir yandan da sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, su ve buz dolu çukurda Yaşar’ı bulmak için çalışma başlattı.  

Detaylı çalışma sonucunda Kadir Yaşar’ın cansız bedeni çukurdan çıkarıldı. Cansız bedeni, ölüm sebebinin öğrenilmesi için ise adli tıp kurumuna sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)