İstanbul’da korkunç olay: Kızı tarafından bıçaklanan anne ağır yaralandı

İstanbul Esenyurt'ta, tartıştığı kızı tarafından bıçaklanan bir anne ağır şekilde yaralandı. Annenin kızından kaçarak, kanlar içinde kendini sokağa atıp yardım istediği korku dolu o anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.

YAŞAM 14.06.2022, 13:33
İstanbul’da korkunç olay: Kızı tarafından bıçaklanan anne ağır yaralandı

İstanbul'da bir anne ile kızının arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Tartışma sırasında genç kızın bıçakladığı annesi kendisini sokağa atarak yardım istedi. Kanlar içindeki kadın çevresindekilere "Ne olur, Allah rızası için bana yardım edin, ambulans çağırın" diye bağırdı. Ağır yaralı olan kadın, hemen hastaneye sevk edildi. Gözaltına alınan genç kızın ise 3 farklı suçtan kaydının olduğu ortaya çıktı. Genç kızın bıçakladığı annesinin sokakta feryatlarla yardım istediği o anlar bir vatandaşın cep telefonun kamerasına yansıdı.

Öfkelenen genç kız, annesini bıçakladı

Korkunç olay, dün sabah saat 08.00 sıralarında İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki Pınar Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Hamide G. ile kızı Esra G. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı birlikte yaşadıkları evde bir tartışma çıktı. İddialara göre, annesinin kendisini darp etmesi üzerine öfkelenen genç kız, annesine mutfaktan aldığı bıçak ile saldırdı. Bıçak darbeleri ile ağır yaralanan ve kanlar içinde olan kadın, evden çıkıp kendini sokağa attı.

Annesini bıçaklayan genç kız tutuklandı

Evden çıkan yaralı kadın apartmanın kapısının önüne gelir gelmez yere yığıldı ve çevredeki kişilere yardım etmeleri için bağırmaya başladı. Durumu fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Annesini bıçaklayan genç kız gözaltına alınırken, olayda ağır yaralanan anne Hamide G. isimli vatandaş hastaneye sevk edildi. Üç farklı suçtan kaydı bulunduğu tespit edilen Esra G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

"Allah rızası için bana yardım edin"

Kadının yaşadığı dehşet ile alakalı konuşan olay tanığı esnaf Mehmet Gülmez, "Ben bağırma sesleri duyar duymaz bir kadının yaralı bir halde yerde yattığını fark ettim. 'Allah rızası için ne olur ambulans çağırın' diyerek bağırıyordu. Hemen ben ambulansı aradım. Ambulans buraya geldi ve yaralı kadını alıp hastaneye götürdü. Bildiğim kadarıyla anne ile kızı arasında tartışma yaşanmış. Kız da annesini bıçaklamış. Kız, annesini bıçakladıktan sonra kadın hemen kendini dışarıya atmış. Ben kızın evden çıktığını da gördüm. Kız sonra gidip polise teslim olmuş. Yaralı kadın 'Ne olur, Allah rızası için bana yardım edin beni kurtarın, hemen ambulans çağırın' diye bağırıyordu" dedi.

Yorumlar (0)