İstanbul’da ısınmak için ateş yakılan kamyonet küle döndü

İstanbul’da ısınmak amacıyla kamyonetin kasasında ateş yakılınca araç birden alev aldı. Meydana gelen yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi.

YAŞAM 10.06.2021, 08:53 10.06.2021, 16:10
İstanbul’da ısınmak için ateş yakılan kamyonet küle döndü

İstanbul Kağıthane’de bir kamyonetin kasasında ısınmak amacıyla yakılan ateş, kamyonetin tamamını sardı ve yanındaki iki araçta da maddi hasarın oluşmasına sebep oldu. Yanma anı ise saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yangın saat 05.30’da Kağıthane Çağlayan Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre park halinde bulunan bir kamyonette kalan kişiler ısınmak için kamyonetin kasasında ateş yaktı. Kasada meydana gelen yangın kısa bir süre içerisinde büyüdü. Ateşi yakan kişiler ise kendilerini dışarıya attı.

Kamyonetteki yangın araçlara sıçradı

Kamyonetten sıçrayan alevler park halindeki iki araca sıçradı. Vatandaşlar araçların yandığını görerek durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alındı.

Kamyon kullanılamaz duruma geldi

Yangın sonucunda alev alan kamyonet bütünüyle yandı ve kül oldu. İki aracın da maddi hasarının bulunduğu görüldü. İtfaiye ekiplerince yangının ardından uzun bir süre soğutma çalışması gerçekleştirildi.

Öte yandan polis ekipleri tarafından ise olaya dair çalışma başlatıldığı duyuruldu.

Yorumlar (0)