İstanbul’da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu

Haftanın ilk iş gününde İstanbul’da trafik yoğunluğu yaşanıyor.

YAŞAM 11.10.2021, 10:01 11.10.2021, 16:24
İstanbul’da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu

Şehirde TEM otoyolu ve D-100 kara yolunun kimi yerlerinde, caddeler ve ana artellerde trafik ağır bir şekilde seyrediyor. Vatandaşlar işine yetişmek için ve öğrenciler de okula gitmek için duraklarda yoğunluk oluşturuyor.

Avrasya Tüneli istikameti durma noktasına geldi

D-100’de Anadolu yakasında Ümraniye, Ataşehir ve Kadıköy’de trafik ağır ilerliyor. Kozyatağı’ndan Avrasya Tüneli’ne trafik kimi zaman durma noktasına geldi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa yönünde trafik Altunizade’de yoğunlaşırken, FSM Köprüsü’nde ise Kavacık’ta yoğunluk görülüyor.

Trafik Avrupa Yakasında D-100 kara yolu Ankara istikametinde Ambarlı mevkisinde başlayıp Avcılar çıkışına dek sürerken, tersi yönde trafik akışı da kimi zaman yavaşlıyor.

Haramidere ve Hadımköy’den TEM’e bağlantı yollarında trafik yoğunluğu görülürken, Ankara istikametinde ise TEM’de Bahçeşehir-Firuzköy mevki arasında trafik durma boyutuna geldi.

Trafik Şirinevler, Yenibosna, Merter ve İncirli’de etkisini gösterirken kimi zaman açılsa da Haliç’e kadar etkisini gösteriyor.

Bununla birlikte sabah saat 08.35 itibarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 60 olarak ölçüldü.

Yorumlar (0)