İstanbul’da drift yapmalarına tepki gösteren onlarca kişinin üzerine sürdüler!

İstanbul Pendik’te yolda drift yapan sürücüler, kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine araç sürdü. Sürücünün bir otomobile çarpıp durmasının ardından vatandaşlar kendilerini ezmeye çalışan sürücüyü linç etmeye çalıştı. Olay yeri adeta savaş alanına döndü.

YAŞAM 15.05.2021, 10:22 16.05.2021, 09:20
İstanbul’da drift yapmalarına tepki gösteren onlarca kişinin üzerine sürdüler!

İstanbul Pendik’te caddede drift yapan iki sürücü dehşet saçtı.

Çevrede bulunan vatandaşlar araçtaki magandalara tepki gösterince taraflar arasında tartışma meydana geldi.

Tartıştıkları kişilerin üzerine aracı sürdüler

Sürücüler sinirden deliye dönerken, tartıştığı kişilerin üzerine araçları sürerek onları ezmeye çalıştı. O sırada hızlı bir şekilde ilerleyen araçlardan biri yoldan geçmekte olan bir otomobile çarptı ve bu esnada iki araç sürücüsü yara aldı. Çevredeki kişiler kendilerini ezmeye çalışan ve kazaya neden olan araçta bulunan kişiyi dışarıya çıkartıp darba başladı.

Ortalık adeta savaş alanına döndü

Bir diğer araç sürücüsü de o sırada çevrede bulunanların üzerine hızla aracını sürerek ezmeye çalıştı. Maganda hıncını alamayarak aynı hareketi tekrarladı. Vatandaşlar otomobilden kaçmaya çalışarak kendilerini bir sağa bir sola atıp aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Sürücünün yakınları pompalı tüfekle geldi

İddialara göre olay yerinden geçtiği sırada aracın çarpmasıyla yaralanan sürücünün yakınları pompalı tüfekle olay yerine geldi ve havaya ateş açıp diğer sürücülerin üzerine saldırmaya çalıştı. Yaşanan olay aksiyon filmlerini aratmazken, kazadan dolayı iki kişi, kavga esnasında ise bir kişi bıçakla yara aldı.

O anlar ise cep telefonu kameraları tarafından an be an kaydedildi.

Yorumlar (0)