İstanbul’da dehşete düşüren intihar

İstanbul’un Beykoz ilçesinde otomobiliyle peş peşe bariyerlere vurarak viyadükten atlamaya çalışan genç sürücü, istediğini elde edemeyince bu kez aracını bırakarak kendini viyadükten attı. 

YAŞAM 02.04.2022, 11:37 03.04.2022, 11:21
İstanbul’da dehşete düşüren intihar

Beykoz’da dehşete düşüren feci intihar, gece 01.00 sıralarında Kavacık istikametinde gerçekleşti. 34 UUV 94 plakalı aracıyla seyir halinde olan genç sürücü Ahmet Bedirhan Ceylan, bir anda yol üzerinde durarak bariyerlere çarpmaya başladı. Bölgedeki vatandaşlar, olayın ilk anlarında yaşananlara anlam veremezken, sonrasında intihar girişimi olduğu fark edildi. 

100 metre yükseklikten atlayarak intihar etti

Bariyerleri arka arkaya çarparak zorlamasına rağmen bir türlü yıkamayan Ceylan, istediğini elde edemeyince bu kez aracından inerek kendisini 100 metre yükseklikten aşağı attı. İntihar girişiminin ardından bölgedeki vatandaşların ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri ulaştı.

Olay yerinde hayata gözlerini yumdu

Sağlık ekipleri tarafından ilk incelemesi yapılan Ceylan’ın olay yerinde vefat ettiği tespit edildi. Ekipler tarafından bölgede gerçekleştirilen inceleme ve tespit çalışması sonrası gencin cenazesi, morga sevk edilmek üzere Adli Tıp’a gönderildi. Yaşanan feci olayın ardından yol üzerinde herhangi bir kaza daha olmaması adına polisler bir süre trafiği yönlendirerek sürücülere yardımcı oldu. Kaza yapan otomobil ise çekici desteğiyle bölgeden çıkarılarak otoparka götürüldü. 

Yorumlar (0)