İstanbul’da akıllara durgunluk veren kaza

Kuzey Marmara Otoyolu üzerindeki Cebeci mevkisinde akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı. Hızla ilerleyen bir kamyon, park halindeki bir diğer kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kupası ve dorsesi kopan kamyonun parçaları etrafa savrulurken, araç sürücüsü ise yaralı olarak sağlık merkezine kaldırıldı.

YAŞAM 17.08.2022, 19:01 18.08.2022, 14:02
İstanbul’da akıllara durgunluk veren kaza

Korkunç kaza, Kuzey Marmara Otoyolu üzerindeki Cebeci mevkisinde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Sinan Erol idaresindeki '34 CYD 288' plakalı kamyon, park halinde bulunan başka bir kamyona arkadan hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyonun dorsesi ve kupası etrafa savruldu. Olayın ihbar edilmesinin akabinde kaza mahalline itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi. Sürücü Erol, itfaiye personellerinin yardımıyla araçtan çıkarıldı ve sağlık personellerine teslim edildi. Erol, sağlık personellerinin gerçekleştirdiği ilk müdahalenin akabinde hastaneye kaldırıldı. 

"Soğukkanlı davrandım"

Kazaya şahit olan Ayhan Çalışkan, “Kamyonun arkasında ilerliyordum. Kazayla birlikte kupa koptu, ne olduğunu anlayamadım. Soğukkanlı bir şekilde o toz bulutunun içinden çıkmayı başardım. Diğer taraftan araç gelip gelmediğini kontrol edemedim. Bizde de ufak tefek de olsa hasarlar var. Allah'a şükür başka bir şeyimiz yok." diye konuştu. 

Kazanın ardından adeta kullanılamaz duruma gelen kamyon ise çekici yardımıyla olay mahallinden kaldırıldı.

Kazaya ilişkin inceleme devam ediyor. 





Yorumlar (0)